Join us!

Dealer

Webshop dealer:
Wij zijn op zoek naar geschikte verkooppunten met een online webshop voor ons product binnen de EU. Beschik jij over een stijlvolle webshop, waarin Nordstahl prima tot zijn recht zou komen, dan komen wij graag in contact met jou. Wij bieden interessante prijzen voor dealers binnen Europa. Wij leveren jou de productfoto’s aan voor jouw webshop en bieden dropshipping mogelijkheden. Ben jij geïnteresseerd in onze voorwaarden stuur dan een e-mail naar info@nordstahl.com met jouw bedrijfsgegevens/website, dan nemen wij spoedig contact met jou op.

Showroom dealer:
Naast webshop verkooppunten zijn wij ook zeker op zoek naar geschikte verkooppunten met een showroom voor ons product binnen de EU. Beschik jij over een mooie winkel, dan komen wij graag in contact met jou. Wij bieden interessante prijzen voor dealers binnen Europa. Ben jij geïnteresseerd in onze voorwaarden stuur dan een e-mail naar info@nordstahl.com met jouw bedrijfsgegevens, dan nemen wij spoedig contact met jou op.

Joiner

Wij zoeken gepassioneerde meubelmakers die graag werken met kwalitatief hoogstaande producten. Nordstahl biedt een grote diversiteit aan stalen frames voor eettafels, salontafels, bankjes, kasten en overige woonaccessoires om zelf mee aan de gang te gaan. Dankzij onze inspiratie website hoef jij geen grote voorraden te beheren, maar kan jij toch jouw klanten een groot assortiment bieden. Wij zorgen voor de marketing & jij zorgt voor een perfect eindproduct. Wil jij graag werken met onze producten een plaatje krijgen op onze ‘where to buy’ pagina, stuur dan een mailtje naar info@nordstahl.com voor meer informatie. Dan nemen wij spoedig contact op.

Verzending

De producten van Nordstahl zijn dankzij de demontabele modellen prima te verzenden via postorder bedrijven. Daarnaast bieden wij speciale tarieven voor complete palletzendingen. Naast onze standaard zending en afhaalmogelijkheden is ook dropshopping een optie bij ons.

GDPR Consent

Cookies help us to deliver our service. Please accept them for a good website experience. View our privacy policy.

Privacy policy | Close
Settings