Be creative! Nordstahl kinderkamer lamp ❥

Be creative! Nordstahl kinderkamer lamp ❥

552 640 Nordstahl

De Globe als kinderkamer lamp!

Ooit wel eens gedacht om de kinderkamer industrieel in te richten? Onze Globe kan prima gestyled worden als kinderkamer lamp. Wij hebben 3 interieurbloggers de uitdaging gegeven om dit stoere nachtlampje / wandplankje te stylen in de kinderkamer en het resultaat is verbluffend!

Social media influencer @by.es.trella heeft de Globe kinderkamer lamp gebruikt op de kamer van haar zoontje Nairo. In combinatie met de witte, aarde accenten in de kamer geeft het globe kinderkamer lampje een stoer effect! En hoe leuk is deze gecombineerd met de schattige panterprint schoentjes! Dankzij het wandplankje naast de lamp kan je dit als display gebruiken. Zo kan je die leuke accessoires van je kind uitlichten. Nairo heeft geen commode meer op zijn kamer, maar mocht je het wandplankje plaatsen in de babykamer dan is de Globe ideaal om even aan te zetten bij de nachtelijke voedingen. Kies je voor een zachte lamp dan kan dat net even genoeg licht geven op die nachtelijke uurtjes.

Interieur- & designlover @sophieenvic heeft het Globe nachtlampje geplaatst op de kamer van haar “bijna” tienerzoon Vic. Op deze kinderkamer fungeert het wandplankje als lampje naast het bureau. Gecombineerd met de stoere details van o.a. de gymringen, de stoere poster van paxandhart  en de accessoires van mini_rodini maakt dit een stoer geheel! Doordat je de Globe zelf kunt combineren met een lamp naar keuze kan je zelf bepalen hoe fel deze lamp moet schijnen. Kies je voor enkel sfeerlicht dan raden wij aan om voor een kooldraadlamp te kiezen. Gaat de lamp echt als basis licht fungeren dan is het verstandiger om voor een ledlamp te kiezen.

@ilsevanbecelaere uit België heeft het Globe wandplankje in de kamer van haar 4 jarige zoon Keye gebruikt als wandplank en ervoor gekozen om géén lamp te plaatsen. Ook dat is mogelijk met dit stoere wandplankje. Dankzij de bijgeleverde fitting en stekker kan je er gemakkelijk een nachtlampje van maken, nu hangt Keye’s knuffel aapje vrolijk te slingeren aan de Globe. Hier wordt je toch vrolijk van? Het wandplankje Globe komt ook mooi uit op de muur met de Flexa Spiced Honey kleur. 

Heb jij de Globe thuis en wil jij jouw styling met ons delen? Tag ons dan in jouw #instagram feed. Dan delen wij jouw foto’s!

Nordstahl – Stylish with steel 

GDPR Consent

Cookies help us to deliver our service. Please accept them for a good website experience. View our privacy policy.

Privacy policy | Close
Settings