Eindelijk tijd voor mooie lange avonden aan tafel!

Eindelijk tijd voor mooie lange avonden aan tafel!

3024 4032 Nordstahl

Een nieuwe eettafel vinden leek zo makkelijk maar dat was het totaal niet! Lees mee hoe wij dé perfecte tafel vonden mét een persoonlijke touch.

De eethoek is bij ons een belangrijk onderdeel van het huis, wij eten er dagelijks aan, in het weekend ontbijten we er uitgebreid aan en er wordt veel aan gezeten met de laptop. Dat de eettafel na ruim 12 jaar aan vervanging toe is was dan ook geen verrassing. Wat wel een verrassing bleek was het uitzoeken ervan, wat is ons dat tegen gevallen!

Nieuwe eetkamer stoelen hadden we al even, 4 stoere cognac kleurige leder look stoelen met dunne stalen pootjes van Woood . Met de stoelen in het achterhoofd gingen wij op zoek naar de perfecte tafel; vele winkels zijn gepasseerd, woonmagazines werden volledig doorgepluist en lamme duimen waren het resultaat van het scrollen op Instagram en Pinterest ter inspiratie. En nóg gaf ons dat geen gewenst resultaat. Want veel tafels die we zagen hadden óf te dunne pootjes, óf te dikke poten óf het blad was te glad, óf te grof. Je leest het al, het was een drama!

Totdat mijn man met het idee kwam om zelf een tafel samen te stellen, poten én blad geheel naar onze wens! Dat klonk als muziek in mijn oren. Online kwamen we al snel het Nederlandse designmerk Nordstahl tegen die stalen poten maakt en die naast bijvoorbeeld de populaire U en X poot ook een M poot verkoopt, nét even anders en mega stijlvol i.c.m. onze eetkamer stoelen. De laatste stap was het blad en ook daar heeft Nordstahl ons bij kunnen helpen door advies te geven over meubelmakers, hoe fijn! Zo kwamen wij terecht bij Tafels naar wens in Voorschoten en hebben we nu dus ook écht een tafel naar wens met een handgemaakt tafelblad in combinatie met de gave stalen design poten van Nordstahl. Ik geniet elke dag van onze mooie nieuwe tafel en ondanks wij hem niet zelf gemaakt hebben heeft de tafel tóch een zeer persoonlijke touch doordat hij op deze manier 100% uniek is. Op mooie lange avonden aan tafel!

Volg ons op Instagram: byfrederiqueinterior

 

GDPR Consent

Cookies help us to deliver our service. Please accept them for a good website experience. View our privacy policy.

Privacy policy | Close
Settings